Kommande program


 
 
Du vet väl att vi alltid träffas på Gammelhus i Östhammar klockan 9.00 på tisdagarna.
 
Nybygget av båtverkstaden är klar. Återstår gör vårt sågverk som skall få ett tak i anslutning till båtverkstaden.
Vill du inte vara med och bygga på verkstaden så finns det alltid något annat som skall göras. Det ligger tre träbåtar i båtbyggeriet som är i behov av reparation. Någon behöver nya bord och någon behöver bara lite kärlek och båtvård. Vi har flera båtar som ligger utomhus och behöver vård, en del skall bara tjäras. Vi behöver få ordning på våra verktyg och nya arbetsbänkar skall tillverkas. Vi berättar för dig som känner dig osäker på hur man gör, det viktigaste är att du kommer och trivs i vårt sällskap. Så packa fikakorgen  och kom med. Vi håller på så länge det är roligt och man går hem när man vill.
 
  
Motorgruppen träffas också på tisdagar klockan 9.00 i motorverkstaden på Gammelhus i Östhammar. 
 
Kom upp och hälsa på. Har du problem med någon motor så är det ett ypperligt tillfälle att prata med de kunniga "gubbarna". Just nu arbetar vi med att reparera två tändkulemotorer, en Bilstamotor som är tillverkad i Östhammar samt en Bolinder W3. Vill du skruva på utombordare så har vi flera modeller av olika ålder som behöver lite översyn. 
 
 
Alla medlemmar som har uppgivit sin e-mailadress får automatiskt månadsbrevet där du kan följa vad som händer i föreningen. 
Är du intresserad och inte har uppgivit din e-mailadress, gör det då till hakan.alind@telia.com  
 
 
 Föreningens bankgiro är 314-9093
                        Swish är 123 037 25 16